Arbetet fortgår inför säsongen 2017. Vi närmar oss säsongen med stormsteg och i sedvanlig ordning är det mycket träning som gäller under detta halvåret.

Hemsidan kikade läget med Vispen hur allt ligger till inför det som komma skall.

Hur flyter allt på för dig, just nu?
– Det går bara bra tycker jag. Allt enligt planerna. Jag jobbar på vardagarna sedan beger jag mig direkt till gymmet, säger Vispen.

Kan vintern bli lite ensidig på det sättet? Att mest bara träna och jobba?
– Just nu så är det ensidigt, haha. Jag vill verkligen sätta mig på cykeln och att allt kommer igång.

Du var nere på en förarträff i Vetlanda med alla svenskar för ett tag sen, hur var det?
– Det var bra tycker jag. Det var ett bra snack med Fredrik, Mikael och Bosse. Sedan bowlade vi lite också.

Sen har du hunnit med ett besök i Polen, berätta!
– Var hos sponsorn Eko-Dir Recykling i Wroclaw samt plockat upp alla cykel-delar och tillbehör inför den kommande säsongen. Tillbaka till Sverige och verkstan i Vetlanda idag för att börja byggas ihop av mekaniker. Det var ett skönt snack med Eko-Dir i Wroclaw och är väldigt tacksam att jag har så härliga sponsorer som ställer upp.

När är det planerat att du ska göra den första träningen?
– 17-18 mars är första planerade träningen och det så kallade landslagslägret i Ostrow, Polen. Efter det fortsatt träning nere i Europa innan träningsmatcher i slutet av mars samt första tävlingen ”Back in Town” på nya hemmabanan i Gniezno.